Minilening zonder BKR

Wilt u een minilening zonder BKR afsluiten? Een minilening heeft betrekking op enkele tientjes tot een paar honderd euro. Theoretisch gezien is er dan geen sprake van een lening, dat is pas het geval bij bedragen vanaf €1.000. Ook de korte looptijd van een paar weken zorgt ervoor dat u een minilening zonder BKR kunt afsluiten.

Minilening zonder BKR toetsing

De minilening zonder BKR toetsing zorgt ervoor dat u het geld binnen enkele uren tot maximaal een paar dagen op uw rekening kunt verwachten. Heeft u snel wat extra geld nodig om de boodschappen af te rekenen, of is de televisie totaal onverwacht kapot gegaan? Geen probleem, in dat geval kunt u een minilening zonder BKR afsluiten. De minilening zonder BKR toetsing is voor iedereen beschikbaar, mits u een vast inkomen heeft dat hoog genoeg is.
minilening zonder bkr

Voorwaarden voor minilening

U dient aan enkele voorwaarden voor de minilening zonder BKR te voldoen, zodat de kredietverstrekker er vanuit kan gaan dat u het geleende geld na een paar weken terug kunt betalen. U dient een vast inkomen te hebben, dat voldoende hoog is om het geleende geld af te kunnen lossen. Daarentegen maakt het niet uit of u andere kredieten heeft lopen, of dat u daar zelfs een achterstand op heeft. Wat dat betreft kan bijna iedereen een minilening zonder BKR toetsing aanvragen, om er op die manier voor te zorgen dat u snel wat extra geld achter de hand heeft. Zorg er met deze minilening voor dat u de kosten de komende tijd kunt betalen, zonder dat u een krediet met een lange looptijd aan hoeft te gaan.