Auto op afbetaling zonder BKR

Wilt u een auto op afbetaling zonder BKR kopen? U zorgt er in dat geval voor dat u de kosten kunt spreiden, waardoor het niet nodig is om zelf het volledige bedrag op tafel te leggen. Dit kan onder andere een uitkomst zijn indien uw auto het plotseling niet meer doet, maar u deze aan de andere kant wel nodig heeft. U zorgt er met een auto op afbetaling zonder BKR bovendien voor dat er geen controle bij het Bureau Krediet Registratie plaats zal vinden. Dit is de instantie in Nederland die de kredieten van burgers registreert, om banken en leasemaatschappijen daar inzicht in te geven. Het is doorgaans niet zomaar mogelijk om bij een achterstand of andere negatieve BKR registratie een auto op afbetaling te kopen.

Geld lenen zonder BKR

Wilt u de auto op afbetaling zonder BKR kopen? Dan kunt u geld lenen zonder BKR, om het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Houd er echter rekening mee dat u op deze manier maximaal enkele tientjes tot enkele honderden euro’s kunt lenen. Het is mogelijk om meerdere leningen met elkaar te combineren, maar de looptijd bedraagt doorgaans niet veel meer dan enkele weken. Houd er wat dat betreft rekening mee dat u een minilening al snel weer terug dient te betalen. Dat neemt niet weg dat het mogelijk is om bijvoorbeeld wat spaargeld te combineren met een lening zonder BKR. U kunt op die manier de auto op afbetaling zonder BKR kopen, zodat u de kosten kunt spreiden.
Auto op afbetaling zonder BKR

Kosten auto op afbetaling berekenen

U kunt zelf de kosten van een auto op afbetaling zonder BKR berekenen, om na te gaan of het in uw geval verstandig is om een aanvraag te doen. Kunt u de kosten per maand betalen, of is het beter om nog even te sparen tot u de auto zelf af kunt rekenen? Ga na wat in uw geval het best is. Vervolgens kunt u eventueel een aanvraag doen tot een auto op afbetaling zonder BKR.