Creditcard zonder BKR

Wilt u een creditcard zonder BKR, bijvoorbeeld omdat u al een krediet heeft lopen en het daardoor niet zomaar mogelijk is een nieuwe lening aan te gaan? U dient er rekening mee te houden dat een creditcard vergelijkbaar is met een doorlopend krediet. Het is wat dat betreft een vorm van geld lenen, al staat lang niet iedereen daar bij stil. Op het moment dat u een creditcard met BKR aan zou vragen gaat de bank daarom bij het BKR na of er sprake is van andere kredieten. Is dit het geval? Dan kunt u de creditcard niet zomaar aanvragen, aangezien u daarmee nieuwe schulden aan zou kunnen gaan. In dat geval vormt de creditcard zonder BKR toetsing voor u een handige uitkomst, om toch betalingen met een creditcard te kunnen doen.

Creditcard zonder BKR toetsing

Dankzij de creditcard zonder BKR toetsing zal de verstrekker niet nagaan of er sprake is van andere kredieten en komt het niet aan het licht wanneer u eventueel een andere achterstand heeft opgelopen. Dit kan onder andere van pas komen op het moment dat u online alleen per creditcard kunt betalen, of u in het buitenland bent en uw pinpas niet wordt geaccepteerd. Dankzij de creditcard zonder BKR kan iedereen hier gebruik van maken en kunt u de betaling verrichten die u op het oog heeft.
Creditcard zonder BKR

Prepaid creditcard aanvragen

U kunt de creditcard zonder BKR aanvragen door gebruik te maken van een prepaid creditcard. Dit is een kaart die u kunt koppelen aan een speciale rekening, of waar u geld op kunt zetten. Wilt u online bijvoorbeeld betalingen kunnen doen? Zorg er dan voor dat u vooraf voldoende geld overmaakt naar de rekening waarop de creditcard zonder BKR is gekoppeld. U kunt dat ‘krediet’ vervolgens gebruiken om de betalingen te doen. U maakt gebruik van de kaart alsof het een reguliere creditcard is. Het voordeel van de creditcard zonder BKR toetsing is echter dat u er geen schulden mee kunt maken, waardoor u daar gerust over kunt zijn.