Geld

Wilt u geld lenen, bijvoorbeeld omdat u de boodschappen niet kunt betalen, de televisie stuk is, of u een nieuwe auto nodig heeft? U kunt geld lenen vanaf een paar tientjes tot honderdduizenden euro’s, bijvoorbeeld wanneer u een nieuw huis wilt kopen.

Geld lenen

U kunt online geld lenen, door daar uw aanvraag te doen. Ga aan de hand van een lening simulatie na wat er mogelijk is en doe uw aanvraag, om het geld daadwerkelijk op uw rekening te krijgen. U kunt geld lenen met BKR, of zoeken naar een lening zonder BKR. Laat dit afhangen van het geld dat u nodig heeft en uw persoonlijke situatie.

Geld sparen

U kunt geld lenen en geld sparen, zelfs tegelijkertijd. Wilt u nu bijvoorbeeld een nieuwe televisie kopen, maar het geld voor de vakantie aan de andere kant niet in gevaar brengen? Dan kunt u geld lenen en geld sparen, om er zeker van te zijn dat u de televisie aan kunt kopen en u toch op vakantie kunt.

Starterslening

Wilt u geld lenen voor een nieuw huis, maar krijgt u niet voldoende middelen bij elkaar? Dan kunt u gebruik maken van een starterslening. U zorgt er op die manier voor dat u net wat extra kunt lenen, terwijl u daar voorlopig nog niet voor hoeft te betalen.
geld

Lening

Sluit een lening alleen af op het moment dat u het geld zelf niet heeft, maar u de kosten per maand netjes kunt betalen> houd rekening met zowel de rente als de aflossingen die u dient te betalen. Op die manier komt u door de lening niet in de problemen en zorgt u voor een degelijke financiering.

Lenen

Het geld lenen vraagt om een goed begrip van de situatie. Lees de voorwaarden van de lening goed door en stel eventueel vragen wanneer u er niet helemaal uitkomt. U zorgt er op die manier voor dat u geld kunt lenen en de kosten over de tijd uit kunt spreiden.