BKR opvragen online

Wilt u uw BKR opvragen? U kunt dan online doen, waardoor u er de deur niet voor uit hoeft. Houd er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het opvragen van uw BKR situatie, net als het thuis af laten leveren van het resultaat. Dat heeft te maken met het feit dat het BKR in de administratie zal moeten duiken, maar u zich daarnaast dient te legitimeren. U kunt alleen uw eigen BKR aanvragen, waardoor u dient te bewijzen dat u inderdaad bent wie u zegt dat u bent. Wilt u uw BKR opvragen en dit online doen? Surf dan naar de website van het BKR en geef aan dat u uw gegevens op wilt vragen. Lees meer over online bkr opvragen hieronder.
BKR opvragen online
Kosten BKR opvragen
U kunt uw BKR opvragen en online aangeven dat u het resultaat thuis wenst te ontvangen. Houd er in dat geval rekening mee dat u in ieder geval €4,95 dient te betalen, voor het eenmalig aanvragen van uw situatie. U kunt er echter ook voor kiezen om een account aan te maken en voortaan online toegang te krijgen. Voor €7,50 heeft u voortaan toegang wanneer u wilt en voor €12,50 kunt u er zelfs voor zorgen dat u bij kunt houden welke instellingen uw gegevens raadplegen. U bent dan volledig op de hoogte van beweging met betrekking tot uw situatie.

Ophalen of laten bezorgen

U kunt uw BKR opvragen door online aan te geven dat u hier graag inzicht in wilt hebben. Houd er echter rekening mee dat u bovendien dient te betalen voor de bezorging van de gegevens. Het kost bijvoorbeeld €8,15 om uw document op te halen bij het postkantoor, of €12,70 om het document thuis af te laten leveren. Dit heeft te maken met het feit dat u zich dient te legitimeren en dat u dient te tekenen voor ontvangst. Dit brengt kosten met zich mee, die u kunt voorkomen door uw BKR situatie bij de bank of het BKR af te halen.