Abonnement zonder BKR

Wilt u een abonnement zonder BKR afsluiten, bijvoorbeeld omdat u andere kredieten heeft lopen waar u liever niets over zegt? Veel van de reguliere aanbieders van abonnementen (denk aan telefoonmaatschappijen) zullen een BKR-check uitvoeren. Ze proberen op die manier in te schatten of ze een risico lopen door u een krediet aan te bieden. Op het moment dat blijkt dat u een andere lening heeft lopen of er zelfs sprake is (geweest) van een achterstand is de kans groot dat u het abonnement niet kunt afsluiten. U kunt er met een abonnement zonder BKR in die gevallen voor zorgen dat u toch mobiel kunt bellen, of u gebruik kunt maken van een ander abonnement.

Abonnement zonder BKR toetsing

U kunt bij een aantal aanbieders gebruik maken van een abonnement zonder BKR toetsing, waardoor u niet te maken heeft met de controle die er anders plaats zal vinden. Deze providers kijken vooral naar de toekomst en storen zich daarbij niet aan het verleden. Zij gaan er vanuit dat u de kosten voor het abonnement netjes zal betalen. Zorg er zelf voor dat u voldoende middelen heeft om het abonnement zonder BKR toetsing te betalen, al was het maar in ruil voor het vertrouwen. Het zijn over het algemeen vooral de aanbieders van sim only abonnementen die u de mogelijkheid bieden om toch een abonnement aan te gaan.
Abonnement zonder BKR

Sim only abonnement afsluiten

Wilt u een sim only abonnement zonder BKR afsluiten? Het is mogelijk om bij de providers zelf na te gaan wie u daar het best mee van dienst kan zijn. De aanbieders zullen het over het algemeen aangeven of ze een BKR check uitvoeren, iets wat u bovendien in de voorwaarden terug kunt vinden. Is dit niet het geval? Dan kunt u ervoor zorgen dat de provider niets te weten komt over een bestaande lening. U kunt aan de andere kant ook een abonnement zonder BKR afsluiten om ervoor te zorgen dat het tijdens een kredietaanvraag niet duidelijk wordt dat u tevens een abonnement heeft lopen.